Om Fika på Berga

Mormor och morfars bageri!

Jag minns när jag var liten och smög in i mormor och morfars bageri. Det luktade så ljuvligt och det var helt omöjligt att motstå. Hade man tur fick man hjälpa till att tömma plåtarna eller hjälpa till att vispa upp dagens stora mängd grädde. Det var hur kul som helst och så himla spännande att få lov att vara med och hjälpa till.

Kärleken till våra stamkunder!

40 år senare var ett litet café till salu i Helsingborg. Jag visste inte då hur framtiden skulle se ut, men det visade sig vara helt rätt beslut att slå till och ta över verksamheten. Det var ett litet café med plats för 6 sittande gäster. Redan här fann vi kärleken till våra stamkunder, att få vara en del av andras vardagar.

På bilden syns min mormor Ebba och min morfar Carl.

Min storebror till höger tillsammans med vår morfar Carl i bageriet.

Fika. Fika? Fika!

Några år efter det ville Bosse Bagare lämna sin butik på Garnisonsgatan 10. Jag tog över den och det föll sig helt självklart att det skulle heta Fika på Berga. Att fika älskar vi allihopa och fika kan vi göra dygnets alla timmar.

Våra smörgåstårtor! WOW!

Nu servar vi hela Helsingborg med omnejd och inte bara Berga industriområde med god frukost, rejäla lunchbaguetter och sallader samt smarriga bakelser och fikabröd. För att inte nämna våra fantastiska smörgåstårtor. Wow! Så goda.

Nyttigt eller onyttigt? Vi har båda!

Hos oss hittar ni det mesta! Det är ni som väljer vad ni är sugna på, lite nyttigare eller onyttigare? Vi har flera vegetariska, veganska, LCHF, glutenfria och laktosfria alternativ men även många varianter med bacon, ost eller massor med socker och smör.

Vi älskar er! – Våra kunder!

Hos oss arbetar kallskänkor, bagare och konditorer tillsammans med vår butikspersonal nästan dygnets alla timmar för att kunna ge er den bästa servicen och det bästa utbudet av varor. Och vi älskar det! Tack för du handlar hos oss!

Välkommen in till oss på Fika på Berga önskar Helen med personal!

Min morbror Olle lägger upp bullar för gräddning.

Ansök om Fikakort

Företagets uppgifter
Uppgifter till person som ska ha Fikakortet
Önskas särskild märkning på specifika inköp måste detta anges innan köpet registreras i kassan. Ange gärna direkt vid beställning.