Så här beställer du i vår beställningsportal

Klicka på knappen Beställ direkt här längst upp till höger eller knappen Beställ direkt i vår beställningsportal här under vägledningen. 

Klickar ni på någon av knapparna kommer ni till vår beställningsportal i ett nytt fönster. Klicka på knappen Fika för avhämtning. 

Nu kan du välja vilken dag du ska beställa till. Är knappen rödmarkerad har vi antingen inte öppet den dagen, eller är det efter stängning för aktuell dag.

Efter du klickat på den dag du vill beställa till får du möjlighet att precisera till vilken tid. Du kan som tidigast välja en tid om 30 minuter. Tiderna är inom intervall om 15 minuter. Välj den som passar dig. Klicka sedan OK. 

Välj i menyn vad du vill köpa. Observera att det även finns undermenyval att göra. Till exempel Mat, och sedan underval Wrap.

Klicka sedan på plusset (+) vid vald produkt. Om det finns val att göra på produkten (till exempel ljust eller mörkt bröd) får du upp en dialogruta att välja i. Gör ditt val och klicka sedan på fortsätt. Om det inte finns val adderas den valda produkten till din kundkorg (som du ser längst upp på sidan). 

Välj sedan andra produkter du är intresserad utav eller klicka dig vidare till kassan genom att klicka på kundvagnen.

Kontrollera din beställning, fyll i dina uppgifter (har du godkänt cookies finns dina uppgifter kvar nästa gång och köpet blir ännu smidigare) och välj om du vill betala med kort eller Swish. Slutför köpet enligt anvisningar och hämta sedan dina produkter smdidigt utan att lämna bilen i vår drive in på baksidan eller i vår butik i kassan som vanligt.

Behöver du hjälp att beställa kan du alltid ringa oss på 042-15 35 20.

Beställ via formulär

Vill du hellre skicka in din beställning via formulär så som man tidigare kunde göra kan du fortfarande göra det. 

Klicka på knappen här nedanför för att se sortiment och beställ via formulär.

Ansök om Fikakort

Företagets uppgifter
Uppgifter till person som ska ha Fikakortet
Önskas särskild märkning på specifika inköp måste detta anges innan köpet registreras i kassan. Ange gärna direkt vid beställning.