Vill du jobba med oss?

Vi söker kallskänka med köksvana. Deltid och heltid beroende på tjänst. 

Ålder och kön har ingen betydelse men periodvis är det högt tempo så vi ser gärna att du har spring i benen. Din roll blir mestadels att arbeta i köket men du skall även kunna hoppa in i kassan /drive In.

Mycket viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift då det även ingår att du skall ta emot beställningar via telefon, mail och vår beställningsportal via nätet.

Vi på Fika gillar glada miner och folk som passar tiden. Vi uppskattar att du ser vad som behöver göras men såklart finns givna rutiner och instruktioner på våra olika arbetsstationer. Det är viktigt att du gillar att ha samarbete med dina kollegor och gillar att ge våra fantastiska kunder service!

Fika på Berga har förnärvarande öppet måndag till lördag. Du arbetar varannan lördag med en ledig vardag.

Köket startar sitt arbete 04 på vardagarna och vi stänger för närvarande 16 (lördagar ca 7-15).

Hos Fika på Berga arbetar kallskänkor, bagare och konditorer tillsammans med butikspersonal för att kunna ge den bästa servicen och det bästa utbudet. Vi bakar alla våra godsaker på plats och gör massor av olika sorters baguetter, mackor, smörgåstårtor, sallader och annat gott varje dag!

Fika på Berga har kollektivavtal och följer VISITA gröna riksen. Lön och försäkringar enligt avtal.

Vi söker 2 personer deltid/heltid, beroende på tjänst, en av dem är tillträde snarast. Vi kommer att tillsätta tjänsterna vid olika tillfällen.

Välkommen med din ansökan på vår jobbmail: jobb@fikaberga.se. Vid frågor kring tjänsten ring 042-442 40 52.

Ansök om Fikakort

Företagets uppgifter
Uppgifter till person som ska ha Fikakortet
Önskas särskild märkning på specifika inköp måste detta anges innan köpet registreras i kassan. Ange gärna direkt vid beställning.